JOOOB!!

Hej bloggen!

Hej bloggen! det er et stykke tid siden jeg har blogget, da det hele ikke rigtig funker for tiden, havde faktisk overvejet at lukke den ned. Men det virkede altså bare ikke rigtigt. Det hele har gået lidt ned af bakke for tiden, og har haft rigtig svært ved at finde mig selv.. en af mine veninder siger at det bare er en “vinter depression” Hun har vel sikkert ret.. Men jeg ved ikke, jeg synes bare at det hele er for meget for tiden, og at jeg ikke rigtig gøre noget ved det. Jeg føler at jeg ikke gør noget for at være lykkelig, jeg føler at jeg slet ikke prøver… som jeg plejede. Men på en måde føler jeg vel, at det er min egen skyld, og på en måde at det er alle dem omkring migs skyld. Intet føles rigtig mere, og det hele bare er lort oven på lort.. har endelig bare lyst til at flytte til den anden side af jorden, og starte helt forfra, på et nyt liv. For det føles hvorhen jeg går alle dømmer mig. Som om jeg ingen gang kan gå ud af min dør mere, uden folk kigger nedladende på mig.. Jeg tænker alt for tit tilbage på dengang, hvor jeg var hende den sjove pige, som alle kunne lide, hende som ikke var bange for noget. Men det tidspunkt jeg fuckede det helt op for mig selv, tror jeg var dengang hvor min gamle bedsteveninde Natascha og jeg stoppede med at snakke sammen, over sådan en dum grund. Hun var virkelig det bedste man overhovede kunne ønske sig i en veninde, men det kunne jeg ikke se den gang. Den gang tænkte jeg kun på.. ja dumme ting, som jeg slet ikke kan huske nu for de var så dumme. Over i skolen er vi delt op i sådan nogle kliker, og jeg kigger over på den klike natascha er med i hver eneste dag, og ser hvor sjovt de alle har det, ser på hvor åbene de alle er, og hvor lykkelige det bare er.. ville ønske at jeg stadige havde det. Har ikke rigtig lyst til at tagde i skole mere, vil bare ligge i sengen dagen lang,  og tænke, tænke på hvad jeg ikke har.

Kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg vil med det her indlæg – det er så trist, men det er sådan jeg har det lige nu. Trist.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOOOB!!