SNE! SNE! SNEE

25. & 26. December

Dagen efter juleaften, d.25 skulle min familie og jeg over til en helt normal julefrokost hos mine bedsteforældre sammen med min moster. Men morgen der på fik vi besked om at min bedstefar var blevet hentet med ambulance den nat, da min bedstemor ikke kunne vække ham. Men så vi køre over storebæltsbroen og over til odensehospital hvor min bedstefar så ligger, jeg må indrømme at det ikke var et rart syn, da han så rigtig rigtig syg ud- men den gamle er skam stadig i stan til at tage fis på os. Vi er der i en times tid, hvor vi derefter køre hjem til min bedstemor. Hvor vi får spist lidt, men så får vi et opkald fra hospitalet der siger, at de vil opererer min bedste om en time, så vi skulle skynde os derud vis vi skulle nå at snakke med ham. Min mor og moster rykker hurtig, ved at få pakket. Men min bedstemor er bare i chok, og tårene løb ned af hendes kinder… Det var godt nok det værste jeg havde oplevede.. Vi fik hjulpet min bedstemor ud i bilen, hvor efter vi kørte måske lidt for stærk med tåre i øjne ud til hospitalet. Vi nået derud så vi havde omkring 15 minutter sammen med ham, hele familien grad, inklusiv min ellers så stædige bedstefar. Vi blev lige indtil at han blev kørt væk, og ind til operations stuen. Operationen kunne tage imellem 4-6 timer, så vi fik overbevist min bedstemor om at det var klogest at tage hjem. Min far, søster og jeg kørte hjem til sjælland igen. Imens min mor og moster blev hos min bedstemor.. Min far, søster og jeg kunne ikke sove da vi kom hjem, da tårene stadig presset på så vi blev enige om at købe en masse ben & jerry is og sætte den nye spider man på.  Vi fik et opkald fra min mor ca. kl.11 om at operationen var gået rigtig godt. Så nu kunne vi sove helt fint. om morgen skyndte vi os op og kørte tilbage til odense får at se min bedste. Da vi enlig kom derover lå han på intiva. Man skulle vaske sine hænder inden man kom ind, og der måtte kun komme to ind af gangen. Selvom han havde en hel masse ledninger på sig, og smut ind i gul, så han allerede ud til at have det bedre, men han var rigtig træt så var kun derinde i 30 sekunder. Hele familien var rigtig lettet, nu afgøre de to næste dage om han klare den.. Så vi kan ikke gøre mere end at håbe!

Min bedste far fik skiftet sin hjerteklap, som er en større operation da man skal skære brystbene(tro jeg det hedder) op. Og selvom der er 90% chance for at han klare det, er det stadig rigtig skræmmende, specielt når det handler om hjertet.

De her to dage, har været rigtig skræmmende. Nok nået af det værste jeg nogen sinde har opleveded. Men er glad for at det er overstået nu, og at jeg endelig er hjemme. Men tror lige jeg smutter fordi fitness og får løbet 8 timers kørsel væk ^^

Sorry vis der er en masse stavefejl, men kan ikke klare at læse det igennem igen og rette. Synes bare lige i skulle vide hvad alle de depri statuser betød

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNE! SNE! SNEE