Er det mon hjemmebag? - nej det er den søde duft af nederlag

1. Advent

Jeg ved godt at det snart er 2 uger siden at det var 1.advent, men har simpelhen haft så travlt de sidste par uger, så jeg ikke har haft tid, til lige at smide et indlæg eller to på bloggen. Og har måske også være en lille smule doven…

Men som i kan se på de billederne nedeunder, fik jeg nogle rigtig dejlige advents gaver, og fik lov til at bruge dagen sammen med min gamle veninde ida, oooogså var vi lige inde og se den nye twillight(kan ikke huske hvad den hedder) den var vildt god! Kan klars anbefales. Men altså det er faktisk de eneste advents gaver jeg har fået på det her to advents, som i kan se på billed. Da nisserne(mine forældre) simpelhen ikke havde giver mig nogle her i søndags. Og så har jeg bare gået hver dag ligesiden, og kigget i min jule sok om der var kommet noget, men i dag tog jeg mig så sammen til at spørge hvad fuck der sker for dem. Og så synest det åbebart at det ikke virkede som om jeg blev glad for gaverne d. 1.advent….

forældre altså..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det mon hjemmebag? - nej det er den søde duft af nederlag