Running sushi med momse!

Hej søde venner

hej søde venner, jeg ville enlig bare lige sige hej.

ej det var bare for sjov, selfølgelig har jeg en million ting på hjertet som jeg plejer at have. Her for et par dage siden, var der en forfatter/komiker over på min skole, for at holde et fordrag(reklamere for hendes bog) som hun kaldte “fuck normal”

I was blown away!
Jeg synes simpelhen at det var så godt, det handlede om teenager og om hvilke tanker vi går rundt med. Jeg troede seriøst kun at det var mig der gik rundt med de sinsyge tanker, men nææ nej det gør de fleste sku, der kan man bare se. Men altså hun fik virkelig åbnet en masse nye veje for mig, og der er jeg ubeskriveligt glad for, vis hun stod overfor mig lige nu så ville jeg give hende verdens største kram, og et ordenligt smask kys(på kinden) hun fik mig til at indse, at jeg slet ikke behøver at anstrenge mig så meget, som jeg gør. For altså det hele skal nok komme, hvertfald med tiden, og vis det ikke gør, så er det da også okay. Jeg behøver ikke at have en masse ting, til at gøre mig lykkelig. Jeg er lykkelig! Jeg har mine venner og familie og jeg behøver faktisk ikke at have mere. Og den her gang er jeg faktisk ret tilfreds med det

Love is not a thing you can put on your wish list for Christmas, sorry to say

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Running sushi med momse!