updateeeeee

Amazing movie: Soul surfer

Jeg har været så heldig at gøre mig selv syg her de sidste par dage -.- så måtte “desværre” blive hjemme fra skolen hele dage i dag – ikke fordi det gør mig det store ^^

Men nu da jeg havde en hel dag fri, så tænkte jeg at jeg ville se lidt film. Så jeg satte mig ned og kiggede alle filmene igennem på Channel 1 og faldt så over Soul surf, og trykket hurtigt play på den. Jeg var helt færdig…. Tror seriøst at det er en af det bedste film jeg har set, den gik i og rørte mig på alle punkter, jeg kneb enda en lille tåre – den handler om en pige der elsker at surfe men så får hun bidt sin arm af en  af 14 meter lang haj, men hun giver ikke op! selvom hun mangler den ene arm forstætter hun med at gøre det som hun elsker mest! der er intet der kan stoppe hende. Og en af de ting som jeg tror er derfor den røre mig så dybt den her film, er at jeg faktisk er sket i virkelighede, altså at den er bygget på en virkeligt hændelse. I burde virkelig se den, den er det hele værd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

updateeeeee